ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

En Primeur & Fine Wine ​​​​​​​

Fordi du får mulighed for at lægge nogle af verdens mest eksklusive vine i din vinkælder - og til den bedste pris. Mange af de allerbedste vine vil ellers være nærmest uopdrivelige, når de endelig frigives fra vinslottene.

Når du handler vine En Primeur, investerer du i en endnu ikke færdigudviklet vin - en vin, der endnu ikke er til salg. Vine, man stadig skal vente et par år på, inden producenten begynder at sælge af dem. Derfor handler du oftest til en markant lavere pris, end når vinene frigives fra vinslottene for at lande hos vinhandlere verden over.

Bordeauxvine er gennemsnitligt steget med ca. 8% om året de seneste 15 – 20 år, så der er nogle absolut attraktive handler at gøre En Primeur. Særligt i de virkelig gode årgange.
Der er oftest tale om vine med langt lagringspotentiale. Det betyder, at de har bedst af, at du stadig gemmer dem nogle år i den egen kælder

Ønsker du at modtage alle nyheder omkring vores En Primeur og Fine wine, kan du tilmelde dig via knappen

EN PRIMEUR - FORUDBESTIL I DAG
KLUB 100 - BEDRE BLIVER DET IKKE

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]