ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Château Grand-Puy-Lacoste er ét af de ældste vinslotte i Médoc med en alenlang historie i ét af verdens mest berømte vinområder.

Château Grand-Puy-Lacoste

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Grand-Puy-Lacoste

Historien om Grand-Puy-Lacoste går tilbage til 1500-tallet. Navnet Grand-Puy dukker allerede op i dokumenter fra middelalderen, og stammer fra det gamle udtryk "puy", som betyder "bakke, lille højde". Siden dengang har slottet været knyttet til en enkelt familie fra generation til generation, i en direkte linje gennem ægteskab indtil 1920, hvor det blev forbundet med en anden familie i 1978 - familien Borie.


Grand-Puy-Lacoste er beliggende i Pauillac, en af ​​Médocs seks appellationer langs Gironde-mundingens venstre bred. Pauillac kan prale af 18 ejendomme klassificeret i 1855, hvilket er omkring 85% af appellationens samlede produktion. Kommunen er adskilt fra Saint-Estèphe mod nord af det sumpede område Breuil, og fra Saint-Julien mod syd af hulningen dannet af Juillac-strømmen.


Grand-Puy-Lacoste omfatter 90 hektarer, hvoraf de 58 er beplantet med vinstokke placeret rundt om slottet. Siden ​​Borie-familiens overtagelse i 1978 er vinmarkerne blevet tålmodigt genplantet og har en gennemsnitsalder på 38 år. Domainet er beplantet med 75% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot og 5% Cabernet Franc. Cabernet Sauvignon er den ideelle ædle druesort, der danner rygraden i Grand-Puy-Lacostes vine. De to andre sorter bringer nuancer til vinen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]