ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Tyskland er et stort ginland. Nabolandet mod syd har en levende og nyskabende gin-scene - og Alfred Schladerer er én af mange spændende og ikke mindst dygtige producenter.

Alfred Schladerer

Pris
Anbefalede Glastyper

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Alfred Schladerer

Siden 1844 har Schladerer-destilleriet produceret frugtbrandy og spiritus under samme navn. Her er man stolte af sit håndværk, som sætter ufravigelige krav hvert skridt på vejen fra det omhyggelige udvalg af håndplukket frugt til destillationen hele vejen til hver enkelt flaske. Alt sammen med det samme mål for øje – nemlig at sikre den bedste mulige smagsoplevelse i sin reneste form.


Én af hemmelighederne på destilleriet er 100% naturlige produkter skabt på den mest miljøvenlige måde vha. bæredygtige produktionsprocesser og brug af vedvarende energi. Man skal tilbage til 1844, hvor Sixtus Schladerer grundlage destilleriet, for at finde begyndelsen. Han ville egentlig bare drive en kro, men begyndte at destillere og de fine produkter bredte sig langt udover hans egen etablissement.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]