STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Verdelho

Verdelho dyrkes i hele Portugal, men er dog mest forbundet med øen Madeira. Ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede var det faktisk den mest udbredte hvide drue på Madeira, hvor den blev plantet så langt tilbage som i 1400-tallet. Den stammer dog muligvis fra Azorerne. Den bruges også til at lave tørre vine i Australien. 

Pris
Serveringsforslag
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Verdelho

Verdelho giver typisk sprøde vine, der kan have en lidt krydret profil og en snert af urter. Læg hertil også levende noter af lime, citrusfrugt og pære. Det gør typisk vinene gode sammen med lettere retter. Druen sætter forholdsvis tidligt knopper og modner tidligt. Selvom det betyder, at den er modtagelig for frostskader tidligt i sæsonen, kan den tolerere perioder med tørke, hvilket gør den velegnet til de generelt godartede og varmere klimaer i Californien og Australien. Den bliver ofte bragt sammen med Chardonnay og Sémillon. Drikkes ikke som del af en hedvin, bør den drikkes ung.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]