ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Kastanjelikør

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Kastanjelikør

    Kastanjelikør går aldrig rigtig af mode. Uanset om du drikker den helt, som den er, bruger den i cocktails eller endda i opskrifter. Vi har spist, brugt og nydt kastanjer i tusindvis af år - og sådan vil det nok også være om tusind år.


    Kastanjerne høstes, når de er modne - typisk i efterårsmånederne. Kvalitetskastanjer med masser af smags bliver nøje udvalgt til brug i de bedste likører. De udvalgte kastanjer vaskes og behandles derefter for at udtrække deres essens. Det kan bl.a. involvere ristning, at de knuses eller at de på anden måde nedbrydes for at frigive deres smag.


    De tilberedte kastanjer kombineres derefter med en basisalkohol - en neutral spiritus. Denne blanding efterlades til at macerere, hvilket giver alkoholen mulighed for at udtrække kastanjesmagene over tid. Alternativt vælger nogle producenter destillation, hvor kastanjerne opvarmes for at skabe et aromatiseret destillat.


    Efter maceration eller destillation blandes den kastanje-infunderede alkohol ofte med andre ingredienser for at opnå den ønskede smagsbalance. Afhængigt af producentens præferencer kan krydderier, krydderurter eller sødestoffer bruges. Likøren kan derefter lagres i tønder eller flasker for at videreudvikle dens kompleksitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]