Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Singles' Day

Singles’ Day er en international dag for alverdens singler. Singles’ Day fejres hvert år den 11/11. De fire 1-taller symboliserer singlelivet og dagen bruges til, at singler verden over forkæler sig selv lidt ekstra – det kan netop lade sig gøre, fordi mange virksomheder præsenterer en række skarpe tilbud i mange forskellige brancher. Det gør vi naturligvis også.

Så følg med, når vi når november. Ligesom til Black Week vil der virkelig være mulighed for at spare penge på store smagsoplevelser!


singles day, 11/11
singles day, 11/11
singles day, 11/11
singles day, 11/11
singles day, 11/11


​​​​​​​Deutz - champagner i topkvalitet

Hos Champagne Deutz produceres samtlige vine med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.


Product image

Vælg favoritliste

Cartavio X.O. 18 Years 40%, 75 cl

Cartavio Rum Company

699,00Pr. flaske

På lager online

Rom i verdensklasse

Med titler som 'Verdens Bedste Rom' - fra San Francisco World Spirits Competition 2016/17 og 'Best in Class - Gold' - Miami Rum Renaissance Festival, er der 40% chance for en 100% god aften. Nyd et glas selv eller i selskab med en, som fortjener noget lækkert i godt selskab.

Smag på en peruviansk rom der har en kompleks og sofistikeret duft - robust og blød på samme tid. En rom der smager af toffee, honning, vanilje, tropefrugt og chokolade og afsluttes med en cremet og nøddeagtig eftersmag.

Flere tilbud?

Vil du høre mere om kommende tilbud, vores spændende arrangementer og få nyheder direkte tilsendt?

Så meld dig ind i vores Selection klub.
​​​​​​​Det koster 0,-​​​​​​​