ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

singles day, 11/11
singles day, 11/11

Singles' Day

Singles’ Day er en international dag for alverdens singler. Singles’ Day fejres hvert år den 11/11. De fire 1-taller symboliserer singlelivet og dagen bruges til, at singler verden over forkæler sig selv lidt ekstra – det kan netop lade sig gøre, fordi mange virksomheder præsenterer en række skarpe tilbud i mange forskellige brancher. Det gør vi naturligvis også.

Selvforkælelse på Singles' Daysingles day, 11/11
singles day, 11/11

Julens bedste gaver​​​​​​​Deutz - champagne i topkvalitet

Hos Champagne Deutz produceres samtlige vine med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.


Riedel Veritas

Spar 25 % på Riedel Veritas glas - Gælder alle glas fra serien!

Vil du have flere tilbud?

Vil du høre mere om kommende tilbud, vores spændende arrangementer og få nyheder direkte tilsendt?

Så meld dig ind i Sélection Vinklub.
​​​​​​​Det koster 0,-​​​​​​​

Så får du også besked, når vi går live med BLACK WEEK.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]