ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Villa Antinori: Official Wine Supplier of Ryder Cup 2023


Ryder Cup har offentliggjort at den italienske vinproducent Marchesi Antinori er blevet valgt som den officielle vinleverandør til Ryder Cup 2023, der finder sted på Marco Simone Golf and Country Club i Rom, Italien. Som stolte forhandler af Antinori agenturet i Danmark finder du de to omtalte vine til Ryder Cup som omtales som husets signaturvine. Vinen blev første gang fremstillet i 1928 og har næsten udviklet sig i mere end 100 år.  Vinen vil være den foretrukne vin og blive udleveret ved en række sponsorfunktioner og begivenheder til opbygning af golfens største holdkonkurrence mellem Team Europe og Team USA.

Officielle vine til Ryder Cup 2023 fra Villa Antinori

Ryder Cup har offentliggjort at den italienske vinproducent Marchesi Antinori er blevet valgt som den officielle vinleverandør til Ryder Cup 2023, der finder sted på Marco Simone Golf and Country Club i Rom, Italien. Som stolte forhandler af Antinori agenturet i Danmark finder du de to omtalte vine til Ryder Cup som omtales som husets signaturvine. Vinen blev første gang fremstillet i 1928 og har næsten udviklet sig i mere end 100 år. Vinen vil være den foretrukne vin og blive udleveret ved en række sponsorfunktioner og begivenheder til opbygning af golfens største holdkonkurrence mellem Team Europe og Team USA.

Piero Antinori, ærespræsident for Marchesi Antinori, udtaler om partnerskabet: "At være golfspiller selv, er det med stor stolthed for mig og min familie at samarbejde med Ryder Cup til denne meget vigtige sportsbegivenhed. At blive valgt til at ledsage Ryder Cup på denne rejse med Villa Antinori, vores mest historiske vin og et symbol på Toscana og kvalitet, passer perfekt til denne begivenheds store historie og betydning. Både Villa Antinori og Ryder Cup, der blev skabt med kun et års mellemrum, har delt de samme værdier og ekspertise i næsten 100 år." Som officiel forhandler af Antinori vine i Danmark, kan vinene findes hos din lokale H.J. Hansen Vin eller Vinspecialisten vinbutik landet over.


Andre anbefalelsesværdige vine fra Antinori

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]