ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Om du skal på jagt i den tyske Wald eller bare have en skarp til morgenbordet, er Underberg et klassisk valg, der bare holder.

Underberg

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Underberg

Underberg er en klassisk tysk bitter, der er lavet af en blanding af urter og krydderier. Den er opkaldt efter dens skaber, Hubert Underberg, som udviklede opskriften helt tilbage i 1846. Underberg er kendt for sin karakteristiske lille flaske, som er lavet af grønt glas og indeholder præcis 20 milliliter af den bitre væske, som kommer meget langsomt ud.


Underberg indtages typisk efter et måltid, og siges at hjælpe med fordøjelsen. Den serveres ofte afkølet. Den urteblanding, der giver Underberg sin karakteristiske smag og aroma, er en hemmelighed, som kun kendes af familien Underberg og en lille gruppe betroede medarbejdere.


Underberg produceres i Rheinberg i Tyskland, og eksporteres til mere end 100 lande rundt om i verden. Ud over brug som fordøjelseshjælp og ingrediens i cocktails, bruges Underberg også nogle gange som et middel mod lidelser som halsbrand og fordøjelsesbesvær.


Er Underberg sundt?

Selvom Underberg indeholder en blanding af urter og krydderier, der menes at have sundhedsmæssige fordele, er det vigtigt at huske, at det stadig er en alkoholisk drik og bør indtages med måde. Nogle af de urter og krydderier, der bruges i Underberg, kan have fordøjelses- og anti-inflammatoriske egenskaber, såsom angelicarod, ensianrod og fennikel. Men den nøjagtige blanding af ingredienser i Underberg er en nøje bevogtet hemmelighed, så det er svært at vide præcis, hvor meget af hver ingrediens der er til stede, og hvordan det kan påvirke sundheden.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]