ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Joe Dobbes Family Estate

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Joe Dobbes Family Estate

  Joe Dobbes er fra Oregon, men han er oplært hos Christophe Roumier og Dominique Lafon i Bourgogne - og det kan man tydeligt smage! Joe Dobbes vine afspejler minutiøst de unikke dyrkningsforhold, man finder i Oregon.


  I over tre årtier har Joe Dobbes arbejdet med vin. Han begyndte sin karriere i midten af 80’erne som ung elev på en vingård i Nahe. Senere rykkede han til Bourgogne, hvor han fik lov til at arbejde med vinlegender som Christophe Roumier og Dominique Lafon, inden han slog sig ned i Oregon som winemaker for flere af de anerkendte vinhuse i staten.


  Joe Dobbes valgte i 2002 at satse alle sine sparepenge på at skabe sit eget vineri, og det gjorde han så godt, at Joe Dobbes Family Estate Winery i dag regnes for et af de mest veletablerede i hele Oregon.


  Ejendommens vinmarker omfatter 214 ha i Willamette Valley. Her arbejder Joe tæt sammen med en række af Oregons dygtigste vinmagere om at producere imponerende enkeltmarksvine og vellavede cuveer.


  Joe Dobbes opererer med tre forskellige serier, som hver især udtrykker det absolut bedste inden for deres respektive genre: Dobbes Family Estate er hjertet i Joes vingård: Flotte, elegante og lagringsværdige vine fra Oregons bedste vinmarker. Joe fokuserer her på områdernes bedste druesorter: Pinot Noir og Chardonnay fra Willamette Valley og Syrah, Grenache Blanc og Viognier fra Rogue Valley.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]