ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Golden Moon Distillery har ikke så mange års historie som mange af de europæiske har - eller endda amerikanske destillerier. Til gengæld tager man på Golden Moon historien meget seriøst og finder kilden til deres fremragende produkter netop her.

Golden Moon Distillery

Pris
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Golden Moon Distillery

Golden Moon Distillery blev grundlagt af Stephen Gould og Dr. Karen Knight i begyndelsen af ​​2008. Målet var fra begyndelsen at producere premium, håndværkswhisky, brandy, spiritus og likører ved at bruge de bedste ingredienser og skabt efter samme processer, de bedste destillerier brugte indtil slutningen af ​​1800-tallet. Stephen Goulds bibliotek indeholder hundredvis af sjældne bøger om destillation og relaterede processer. Nogle helt tilbage til 1500-tallet. Det meste af samlingen stammer fra slutningen af ​​1700-tallet og til begyndelsen af ​​1900-tallet, selvom der er et par titler, der er meget ældre eller nyere.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]