ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Velkommen til Sydfyn! Her ligger idyllen tæt mellem marker, frugtplantager, bindingsværkshuse og stokroser - og så ligger her også en lille, kulinarisk perle - Aqua Vitae Sydfyn.

Aqua Vitae Sydfyn

Pris
Dyrkningsmetode
Alkohol
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Aqua Vitae Sydfyn

Aqua Vitae Sydfyn blev grundlagt i 2005 som det første destilleri i Danmark med fremstilling af frugtbrændevin af eau-de-vie-typen som kendemærke. Bag destilleriets hyggelige lokaler ligger egen frugtplantage, som er grundlaget for hele produktionen - sammen med frugt fra andre lokale økologiske producenter.


Brændevinene er med deres frugtsmag- og aroma i familie med franskmændenes calvados og Eau de Vie de Fruits, Balkans slivovitsj, tyskernes obstler og italienernes grappa. Det lille destilleri på smukke Sydfyn består af Lene True og Karsten Kjer Michaelsen, som med kun fire hænder i virksomheder er med til alt - lige fra frugt til færdig flaske. En stor del af Aqua Vitae Sydfyns produktion lagres i kortere eller længere tid på egetræsfade, hvilket sikrer en yderligere rund fylde og kompleksitet til de færdige produkter.


Du kan nyde de lækre frugtbrændevine helt som de er, til kaffen, til desserten eller som et velsmagende punktum på et godt måltid - for slet ikke at tale om, at du kan bruge dem i madlavningen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]