SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Gelber Muskateller

Opdag den skjulte perle i Centraleuropa - Gelber Muskateller. Den hvide druesort kommer fra de maleriske og solbeskinnede vinmarker i Østrig og Tyskland, og fanger rigtig mange vin-nørder med sin fantastiske aroma.

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Gelber Musketeller?

    Gelber Muskateller er en herlig, superaromatisk hvid druesort, der trives i udvalgte vinområder rundt om i verden. Druen har sin oprindelse i Centraleuropa, især i Østrig og Tyskland, hvor den skaber vine med en virkelig fantastisk aroma. Forestil dig en buket friske blomster, der lokker dig nærmere med fængslende dufte af appelsinblomst, jasmin og rosenblade, der hvirvler i luften.


    Men Gelber Muskateller er naturligvis ikke kun aroma. Smagen er levende med en eksplosion af saftig citrusfrugt, grapefrugt og fersken, flot balanceret af en sprød syre, der holder vinen forfriskende. Kombinationen skaber en harmonisk symfoni, der efterlader et varigt og hurtigt giver dig lyst til lige at snuppe en tår mere.


    Hvad spiser man til Gelber Muskateller?

    Uanset om det er en tør, halvtør eller let sødmefuld vin, man har lyst til, er Gelber Muskateller en god mulighed. Den kan drikkes som en forfriskende aperitif, sammen med krydrede retter fra det asiatiske køkken for en dejlig kontrast, eller evt. nydes sammen med lette salater og skaldyrsretter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]