Vinspecialisten Lyngby
Lyngby Storcenter / Butik 24
Klampenborgvej 232
2800 Lyngby
24433046
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 19.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 17.00


Åben første og sidste søndag i måneden:
fra kl. 10.00 - 17.00


Om Vinspecialisten Lyngby
I butikken finder du Janni eller en af hendes gode kollegaer, som altid står klar til at hjælpe med at finde lige det, du søger.


Vinspecialisten i Lyngby
Vinspecialisten – H.J. Hansen vin har eksisteret siden 1829 som vinforhandler med oprindelse i Odense. Virksomheden har siden den spæde start haft stor succes og er vokset til i dag at have et netværk af næsten 50 selvstændige specialvinhandlere, hvor den ene befinder sig i Lyngby Storcenter. Janni Ottzen overtog Vinspecialisten Lyngby i 2016. Udover butikkens store sortiment af vin, spiritus mm., kan du også finde et stort udvalg af gavepakninger. De fås i alle prisklasser og kan skræddersys individuelt, hvad end det er til privat- eller erhvervskunder.


Kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Vin, spiritus og meget mere! De mange års erfaring inden for branchen gør, at du kan være sikker på at finde Danmarks bredeste og mest varierede sortiment af alverdens vine i alle prisniveauer. Du vil samtidig opleve en professionel og kvalitetsbevidst service, der giver sikkerhed fra køb til levering. Derudover kan du også finde et nøje udvalgt sortiment af diverse delikatesser, spiritus, kaffe, the, chokolader, lakridser, øl mm. på hylderne i butikken – noget til enhver smag!