ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

valentinsdag, valentin, valentines day, vin, forkælelse, champagne, bobler,rødvin, hvidvin, 14. februar

Valentinsdag

Årets største kærlighedsdag, hvor vi verden over hylder kærligheden til hinanden.
Vi har her samlet nogle gode gaveideer til din udkårne.
Du har også mulighed for gratis at vedlægge et kort med en personlig hilsen til ham eller hende, du virkerlig holder af.

Den perfekte gave til valentinsdag
Stærkt begrænset antal på lager

Vær med til at fejre kærligheden med en Valentinsdagsgave, alle vil sætte pris på. En perfekt blanding af forkælelse, smagsoplevelser og romantik. Fem lækre chokolader, der forfører smagsløgene med nougat, flødekaramel, passionsfrugt, solbær og saltkaramel fra fantastiske Xocolatl i den smukke, sønderjyske by Christiansfeld.

For at fuldende chokoladerne, får du også en flaske Décoré Rosé. En herlig, supersprød og frisk rosévin med smag og aroma af tropisk frugt og røde bær. Virkelig en forfriskende rosévin med en lækker sødmefuld eftersmag af friske jordbær og oplagt at give din udkårne på kærlighedens dag.

Den Søde Valentinsgave kommer i en naturfarvet postkarton med rosévin og 5-stk chokoladeæske. Du kan med fordel bestille denne gave med et kort som vi vedlægger gratis, så gaven kan gives direkte til din kærlighed.

Til dig der, virkelig vil forkæle

Giv en smagekasse på Valentinsdag med et udvalg af udsøgte vine, der på en romantisk og bekvem måde lader jer nyde forskellige smagsoplevelser sammen. En fælles fejring af jeres kærlighed med store smagsoplevelser.

Gin, champagne eller god vin?

Skru op for romantikken med et strejf af sofistikation og nydelse, og skab mindeværdige øjeblikke for at fejre kærligheden.

Mousserende vine, I kan nyde til en god film

Mousserende vin til Valentinsdag tilføjer en sprudlende, boblende energi til dagen og skaber en festlig atmosfære, der perfekt går i spænd med glæden og romantikken.

Gaven, selv han vil værdsætte

Ikke alt behøver være lyserødt. Tequila, rom eller absint tilføjer et markant maskulint touch til Valentinsdag.  

Til den største romantiker

Rosé Champagne til Valentinsdag giver fejringen et feminint præg med deres delikate, lyserøde nuancer og subtile sødme. Skab en romantisk og festlig stemning, der viser din kærlighed.


Hvornår er det valentinsdag?

Mandag d. 14. februar er det valentinsdag – eller Valentine’s Day på engelsk. Alle dage er naturligvis gode at forkæle sin udkårne på, men lige præcis på den mest romantiske dag hele året, er det måske endnu mere oplagt. Måske kan du endda bruge dagen på at erklære dig kærlighed til din kommende kæreste? Mulighederne er uendelige.


Hvorfor fejrer vi valentinsdag?

Det hele begyndte med de gamle romere og en ung præst ved navn Valentin. Den romerske kejser gav ordre om, at de romerske soldater ikke måtte forlove eller gifte sig. De skulle efter sigende blive dårligere til at slås, lød forklaringen. Ikke overraskende var det dog overhovedet ikke et populært tiltag, så Valentin begyndte hemmeligt at trodse kejseren og lade romerske soldater gifte sig med deres elskede. Desværre blev det opdaget og Valentin blev halshugget netop d. 14. februar. I året 496 blev Valentin helgenkåret og 14. februar blev officiel helligdag.

Det var først mere end 200 år senere, at den 14. februar blev udråbt til St. Valentinsdag. På dette tidspunkt var romerriget blevet kristent, og den katolske kirke var fast besluttet på at udrydde enhver tilbageværende hedenskab. Et hedensk fertilitetsritual blev afholdt i februar hvert år, så paven afskaffede dette ritual og proklamerede den 14. februar som Sankt Valentinsdag og etablerede dagen som festdag i den katolske kalender.

Digteren Chaucer var i middelalderen den første til at forbinde St. Valentin med kærlighed. Det var begyndelsen på den kærlighed, vi forbinder valentinsdag med i dag. I dag fejres Valentinsdag i de fleste lande verden over, men forskellige kulturer har udviklet deres egne traditioner. I nogle dele af verden er valentinsdag en dag, hvor man udtrykker kærlighed mellem familiemedlemmer og venner, snarere end kærligheden mellem par.


Forkæl hinanden med en god flaske róse

Man siger at rosévin er essensen af sommerlig livsglæde, men det kan også være essensen af kærlighed på flaske. Rósevin er en koncenteret væske med sødme, milde og forfriskning som går godt til jeres date. Overrask hinanden med en flaske rósevin, en hyggelig middag og en god kærlighedsfilm på sofaen.Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]