- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Mousserende te
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration

Vinspecialisten Silkeborg og Gubsø Garage har fornøjelsen at invitere til
WINEMAKER’S DINNER
En aften med god gastronomi og dejlige vine fra Graham’s
Lørdag den 31. januar 2026 kl. 17.00
Arrangementet finder sted hos Gubsø Garage, Gubsøbakken 5, 8600 Silkeborg
Gustavo Devesas fra Graham’s vil kommentere de portvine der serveres på aftenen på flydende engelsk.
RESTAURANTEN
Det glæder os at byde velkommen til en aften i selskab med spændende portvine fra Graham’s.
Vi skal starte med at smage følgende
Graham’s 10 - 20 - 30 og 40 års Tawny
Tørre komælksoste - kvædekompot - sprøde kiks
•
APERITIF I GARAGEN
Graham’s Blend no. 12 med Gingerbeer
•
EFTERFØLGENDE MIDDAG
HOVEDRET
Bøf af dansk kalve-ribeye, serveret med rosmarinbagte blommer, confit-gulerod,
Hasselbach kartoffel og portvinssky.
2018 Quinta dos Malvedos LBV Special Edition
Natura Reserve Port, Reserve Ruby
•
DESSERT
Mørk chokolade konfektkage,
serveret med luftig chokolade samt en variation over solbær.
2010 Malvedos, Single Quinta Vintage Port
Portvinssmagning
PR. PERSON KUN 999,-
TILMELDING PÅ HJEMMESIDEN MERE.VIN
Vinspecialisten Silkeborg, Priorsvej 7C, 8600 Silkeborg
Tlf. 21 43 89 33. Mail; silkeborg@vinspecialisten.dk
Tilmelding senest 15. januar 2026
Graham’s
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i
den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.
I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at
producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte
amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros
af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af
fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.
MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker
sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de
mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.
Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og
blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.