Se vores stærke tilbud på H.M. Dronningens vine fra Château de Cayx - bestil senest 27/4

Brand image

I snart 200 år har W & J Graham’s været garant for produktion af nogle af verdens fineste portvine. Det var de to skotske brødre, William og John Graham, som grundlagde virksomheden i portugisiske Porto – i første omgang for at handle med tekstiler.

I 1820 modtog brødrene dog 27 tønder portvin som betaling for ubetalt gæld. Det gik så godt med at få dem solgt, at de driftige skotter fik smag for den særlige vin, for de besluttede sig for ikke alene at ville producere portvin, men at de ville producere de bedste portvine i hele Douro-dalen. Hermed var W & J Graham’s en realitet.

Tre århundreders portvinstradition og erfaring giver naturligvis Graham’s en stærk ballast – og sikrer en række værdier, som stadig er en grundsten i virksomheden. Derfor er virksomhedens motto da også ’Do Not Forget’. Traditioner, erfaring og viden går fra generation til generation samtidig med, at virksomheden også til stadighed sætter fokus på innovation.

Graham's

Pris
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Land
0
Område
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 28 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Verdens fineste portvine

I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington, ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens verden. Men - da Graham's i 1970 fik finansielle problemer og dermed behov for kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da de nu ejer en række af de bedste huse. Robert Parker havde da også følgende kommentar til Graham's: "The most consistent producer of great port in the post worldwar 2 era". Graham portvin, som brandet ofte kaldes i folkemunde, har et stort udvalg af lækre portvine at byde på. Hvis du er i tvivl om, hvilken Graham portvin, som du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og hjælp.


Derfor har Grahams’ holdt fast i, at nogle af portvinene fortsat bliver produceret ved den helt traditionelle metode, hvor druerne ligger i åbne, lave kar, såkaldte lagares, mens medarbejderne træder på druerne med deres bare tæer. Samtidig bruger Graham’s dog, som den første portvinsproducent, mere moderne udgaver af lagares, som fungerer sammen med de traditionelle og giver resultater, som er lige så gode, eller ofte bedre, end de traditionelle.