ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Franske Château Coulon stræber efter en dyb forbindelse med naturen efter devisen ’En vin, der giver, skal også modtage.’ Resultatet er ikke til at tage fejl af.

Château Coulon

Pris
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Coulon

Franske Château Coulon gennemskæres af den romerske vej Via Aquitania og la Route Royale, hvis gamle bro vidner om en rig vindyrkningshistorie med lange, stolte traditioner. Huset har været certificeret økologisk siden 1991. Familien Fabre købte Chateau Coulon, deres ældste ejendom, gennem foreningen af Irma Coulon og Auguste Fabre. Man stræber altid efter at drive landbrug uden nogen former for kemi, og har været økologiske længe før der fandtes certificeringer. Man stræber efter en dyb forbindelse med naturen efter devisen ’En vin, der giver, skal også modtage.’ For at bevare jordens kvalitet vælges redskaber med omhu, græsset gror under alle vinstokkene og forsyner afgrøderne med en naturlig kilde til kvælstof. Der tages forskellige tiltag for at øge biodiversiteten, såsom at vedligeholde eller plante hække i kanten af parcellerne.


Terroiret giver aromaer af mørke bær og lakrids i deres koncentrerede og silkebløde rødvine. Den gennemsnitlige nedbør er 592 mm om året, hvilket gør Cruscades til et af Corbières-massivets tørrere områder. Solskinstimerne overstiger 3000 om året, og den gennemsnitlige årlige temperatur er 14°C: Ideelle til økologisk landbrug. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]