SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Velkommen til Bodegas Habla! Et fremragende eksempel på Spanien nyeste generation af dygtige, nyskabende vinhuse, der med en moderne indsats skaber vine, vi ikke troede var mulige.

Bodegas Habla

Pris
Serveringsforslag
Område
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bodegas Habla

Bodegas Habla er Spaniens nye kultvinhus – placeret i et af landets allermest tørre områder. Navngivet efter historien om Michelangelo, der udhuggede en så perfekt skulptur af Moses, at han i begejstring kastede stenhammeren fra sig og udbrød: ”Tal!” - Habla på spansk.

Bodegas Habla er kort og godt næste generation indenfor vin! Når hele indsatsen er perfektionistisk, kan outputtet også kun blive – perfekt! De i alt 200 ha vinmarker er opdelt i ikke mindre end 64 små parceller, hvor hver parcel i gennemsnit leverer druer til 468 flasker… Og selvfølgelig dyrkes de enkelte parceller separat under skarp hensyntagen til deres individuelle mikroklima, som overvåges nøje, dels af de 40 fastansatte markarbejdere, dels via satellit. Flaskeserien fra Bodegas Habla er unik – hver årgang, hver druesammensætning sit nummer. Allerede nu et efterspurgt samlerobjekt, så det er om at holde sig til, hver gang en ny vin i serien frigives.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]