ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Konkurrencevilkår


Deltager du i H. J. Hansen Vin's konkurrencer kan du herunder læse mere om vilkårene for deltagelse.

Når der afholdes konkurrencer, er der altid nogle særlige betingelser og vilkår, som gør sig gældende før man kan deltage i konkurrencen.

Deltager du i en H. J. Hansen Vin's konkurrence, accepterer du således følgende konkurrencebetingelser.

Konkurrencen har til formål at markedsføre H. J. Hansen Vin, og deltagelse forudsætter oplysning af navn og mail/telefonnummer. H. J. Hansen Vin forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af konkurrencen på de medier, som H. J. Hansen Vin anvender og kontakte vedkommende direkte.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. H. J. Hansen Vin forbeholder sig retten til at kontrollere alder og adresse på vindere og frasortere deltagere under 18 år eller deltagere, som ikke er bosat i Danmark.

Er konkurrencen købsbetinget vil det fremgå særskilt i den konkrete konkurrence.

Forsøg på deltagelse i konkurrencen efter sidst deltagelsesfrist vil ikke komme i betragtning. H. J. Hansen Vin afgør om en tilmelding er modtaget rettidigt og hvorvidt den kan godkendes ud fra ovenstående betingelser. Ligeledes er det deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen af konkurrencen kommer rettidigt frem. H. J. Hansen Vin holdes ikke ansvarlig for problemer med tilmelding, men står tilgængelig til at hjælpe.

Konkurrencer afholdes i samarbejde med H. J. Hansen Vin og nogle af vores leverandører. Oplysninger på deltagere af konkurrencer er udelukkende begrænset til H.J. Hansen Vin og deles ikke med tredjepart.  Vi henviser her til H.J. Hansen Vin's datapolitik.

Ved deltagelse i en konkurrence hos H. J. Hansen Vin er man indforstået med konkurrencereglerne.

H. J. Hansen Vin forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. H. J. Hansens Vin’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]