VINSPECIALISTEN BILLUND

Den 30. oktober 2020, springer Anne Max Jensen ud som selvstændig og slår dørene op til en helt nybygget butik på Butikstorvet 6 F i hjertet af Billund.I de lækre nye lokaler vil man kunne finde et bredt udvalg af vine, spiritus, øl, glas, chokolade, specialiteter mm. og ikke mindst passion.

BESØG OS HER

Vinspecialisten Billund

Butikstorvet 6F

7190 Billund

Telefon: 51777190

E-mail: [email protected]

Åbningstider

Man- tors. kl. 10.00 - 17.30

Fredag    kl. 10.00 - 18.00

Lørdag    kl. 10.00 - 13.00

Søndag   lukket

OM VINSPECIALISTEN BILLUND

Anne Max Jensen

er oprindelig uddannet kok og blomsterdekoratør, med stor passion for mad og vin.

Med interessen og passionen for vin, spiritus og diverse specialiteter, samt det at give sine kunder en god oplevelse, har Anne Max Jensen valgt at springe ud som selvstændig i Billund.
​​​​​​​Anne er uddannet kok og blomsterdekoratør og har arbejdet med vin og specialiteter i mange år, bl.a. i en stor gårdbutik i Jelling og de seneste år i Vinspecialiteten Bryghuset Billund indtil den lukkede i foråret 2020. Dermed blev gnisten tændt til at blive herre i eget hus, godt bakket op af hendes mand og voksne børn. Gennem årene er det også blevet til en hel del vinrejser, så der kan blive nørdet igennem.Hun er pt. ved at tage sommelieruddannelsen i Silkeborg.

Den splinternye butik bliver fyldt godt op med et velassorteret udvalg af vine, bobler, spiritus, øl, Riedelglas, chokolade, kaffe, te og diverse lækre specialiteter. Kort sagt...der vil være noget for enhver. Færdigpakkede gavekurve og vingaver står klar til salg og inspiration. Derudover vil der blive afholdt diverse smagninger og det vil også være muligt at nyde et glas vin eller en øl i butikken.