Spar op til 38% på gaver og smagekasser 🍷 Klik her

Vinspecialisten Aalborg
En Vinspecialist nær dig  ...I AALBORG
Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, der via et tæt samarbejde med H. J. Hansen Vin, nyder godt /af stordriftsfordelene ved et effektivt kædesamarbej­de, kombineret med den enkelte bu­tiks gode, soli­de rødder i det lokale erhvervs- og forretnings­liv.

Den 1. september 2002 skrev Allan Madsen og Sune Ditman Pedersen under på papi­rerne, som gjorde Vinspecialisten Aalborg A/S i Vingårdsgade til deres. Vinbutikken havde eksisteret i mange år, men der skulle nye kræfter til.

Nu mange år senere er Vinspecialisten Aalborg A/S stadig med i den stærke landsdækkende kæde, hvor de lidt over 50 butikker drager store fordele af fælles indkøb, markedsføring og et solidt og integreret kædesamarbejde, der effektueres ud i alle Danmarks hjørner. Butikken har i de forløbne år gennemgået en fantastisk forvandling og er blomstret op til at være en af landets flotteste og mest attraktive specialforretninger.

I bund og grund er Vinspecialisten Aalborg A/S først og fremmest baseret på en passion for vin – og lysten til at formidle denne samt videregive den til kunderne via de mange flasker, som hver dag sendes over disken. Der er i det daglige altid plads til at tale med den almindelige vinforbruger over et glas vin i butikken, der arrangeres også erhvervsmøder enten i butikken eller hos den pågældende virksomhed, som er interesseret i at få hånd­tereret repræsentationsgaver, julegaver eller andet på kyndig og professionel måde. Samtidig er butikken i Vingårdsgade stedet, hvor vininteresserede mødes. Både i kælderen og på 1. sal er der unikke faciliteter, og her arrangeres talrige smagninger – alt fra den gratis vinsmagning hver 1. lørdag i måneden til ambitiøse gourmetarrangementer, som tiltrækker landets dygtigste kokke til at stå for maden. Alle arrangementer kan tilrettelægges for både privatpersoner, vinklubber og virksomheder – f.eks. som kunde- eller perso­nalearrangementer.

Både Sune og Allan står klar til at tage imod jer hos Vinspecialisten Aalborg A/S, så tøv ikke med at kontakte dem, næste gang du har behov for kompetent vejledning indenfor vinens verden.
Se butikkens åbningstider og adresse her