ONLINE LAGERSALG er her 🍷 Spar op til 57% på vin!

Vinspecialisten Aalborg
En Vinspecialist nær dig  ...I AALBORG
Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, der via et tæt samarbejde med H. J. Hansen Vin, nyder godt /af stordriftsfordelene ved et effektivt kædesamarbej­de, kombineret med den enkelte bu­tiks gode, soli­de rødder i det lokale erhvervs- og forretnings­liv.

Den 1. september 2002 skrev Allan Madsen og Sune Ditman Pedersen under på papi­rerne, som gjorde Vinspecialisten Aalborg A/S i Vingårdsgade til deres. Vinbutikken havde eksisteret i mange år, men der skulle nye kræfter til.

Nu mange år senere er Vinspecialisten Aalborg A/S stadig med i den stærke landsdækkende kæde, hvor de lidt over 50 butikker drager store fordele af fælles indkøb, markedsføring og et solidt og integreret kædesamarbejde, der effektueres ud i alle Danmarks hjørner. Butikken har i de forløbne år gennemgået en fantastisk forvandling og er blomstret op til at være en af landets flotteste og mest attraktive specialforretninger.

I bund og grund er Vinspecialisten Aalborg A/S først og fremmest baseret på en passion for vin – og lysten til at formidle denne samt videregive den til kunderne via de mange flasker, som hver dag sendes over disken. Der er i det daglige altid plads til at tale med den almindelige vinforbruger over et glas vin i butikken, der arrangeres også erhvervsmøder enten i butikken eller hos den pågældende virksomhed, som er interesseret i at få hånd­tereret repræsentationsgaver, julegaver eller andet på kyndig og professionel måde. Samtidig er butikken i Vingårdsgade stedet, hvor vininteresserede mødes. Både i kælderen og på 1. sal er der unikke faciliteter, og her arrangeres talrige smagninger – alt fra den gratis vinsmagning hver 1. lørdag i måneden til ambitiøse gourmetarrangementer, som tiltrækker landets dygtigste kokke til at stå for maden. Alle arrangementer kan tilrettelægges for både privatpersoner, vinklubber og virksomheder – f.eks. som kunde- eller perso­nalearrangementer.

Både Sune og Allan står klar til at tage imod jer hos Vinspecialisten Aalborg A/S, så tøv ikke med at kontakte dem, næste gang du har behov for kompetent vejledning indenfor vinens verden.
Se butikkens åbningstider og adresse her


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]