STORE besparelser på gaver og smagekasser (Op til 38% rabat)!

Brand image

Gløgg

Den liflige, krydrede, aromatisk og varme duft af et godt glas gløgg i den kolde december måned kan sende varmen direkte fra næsen nærmest helt ned i de kolde fødder.

Pris
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Gløgg - én af julens fineste traditioner

De mange traditioner er en del af den søde juletid i hele december. For nogle mennesker allerede fra slutningen af september... Nogle ting skal være, som de altid har været, mens andre traditioner gerne tåler lidt fornyelse. Gløgg er vi mange, der holder af. Alt helt fra den klassiske gløgg til hvid gløgg til Gin & Tonic-gløgg.


Stockholms Bränneri

Stockholms Bränneri er det første af sin slags i den svenske hovedstad. Med en placering i et gammelt Jaguar-værksted udlever parret Anna og Calle Wikner deres drøm, og producerer deres prisvindende gin med et helt særligt nordisk præg. Det sker med et ungdommeligt gå-på-mod, og kombineret med den populære, nordiske stil, tegner fremtiden lys for de to ildsjæle. Deres Gin Glögg er indbegrebet af svensk gin, gløgg og julehygge i højeste potens. Den er krydret med tonickrydderier, rønnebær, nelliker, kanel og kardemomme.

  1. Hvad er den bedste opskrift på gløgg?

    Der er mange gode opskrifter på gløgg, men det klassiske og mange vil sige bedste er lige her.