Gå til indhold

Menu

HJ Hansen Vin
Ryd

Find Butik

Arrangementer

Vinklub

Vinklub

Favoritter

1

Indkøbskurv

Kurv

Vis kurven
Varer i kurven
Du har opnået gratis levering
  • Total
    6.299,95
    Heraf moms: 1.259,99
  • Sommerudsalg slutspurt ☀️ Spar op til 60%!

    2019 Cloudy Bay Te Wahi Pinot Noir

    Cloudy Bay

    New Zealand
    • 94 point
      Robert Parker
      Robert Parker
    • 94 point
      Wine Spectator
      "WONDERFUL"
    • 93 point
      Wine Enthusiast
      "VERY DRINKABLE AND DELICIOUS"
    749,95pr. flaske

    Vælg favoritliste

    Kun 5 på lager online

    Vælg favoritliste

    New Zealand

    Anmeldelser

    • 94 point
      Robert Parker
      Robert Parker
    • 94 point
      Wine Spectator
      "WONDERFUL"
    • 93 point
      Wine Enthusiast
      "VERY DRINKABLE AND DELICIOUS"

    Smagskommentar

    2019 Te Wāhi Pinot Noir er en mørk og koncentreret vin med noter af brombær, florale undertoner og et strejf af diskrete krydderier i duften. Smagen er fyldig og byder på rige nuancer af blomme og bær fra skovbunden, som balanceres af en saftig friskhed. De fine tanniner skaber en harmonisk og elegant helhed. Den lange afslutning forkæler med delikate hints af mørk chokolade og solbær, der gør vinen meget let at holde af.

    Varenummer:1034070919

    Specifikationer

    Producent:Cloudy Bay

    Land:New Zealand

    Type:Rødvin

    Dyrkningsmetode:Konventionel

    Druesammensætning:Pinot Noir

    Alkohol:13,5%

    Proptype:Kork

    Flaskestørrelse:75 cl

    Stk. pr. kolli:6

    Emballagetype:Karton

    Om Cloudy Bay

    Udbyttet hos Cloudy Bay er cirka 30% lavere end gennemsnittet i regionen. Hvorfor? Fordi kvaliteten til gengæld bliver højere. Der bruges udelukkende de absolut bedste druer.  I 1983 smagte David Hohnen sin første Marlborough Sauvignon Blanc. De er en oplevelse, mange, der har fået den siden, ikke har glemt, for Sauvignon Blanc kan noget helt særligt i netop Marlborough. Han var fortryllet af den sommerlige og eksotiske drues intensitet og begyndte en rejse for at fange essensen af Marlborough og dele den med verden. Dengang var hvidvin fra New Zealand slet ikke så verdensberømt, som det er tilfældet i dag. Det har Hohnen og mange andre dygtige newzealandske winemakers siden lavet godt og grundigt om på.

    Sammen med winemaker Kevin Judd lancerede han Cloudy Bay i 1985 og opnåede international anerkendelse med Sauvignon Blanc, der satte New Zealand på verdensvinkortet. Cloudy Bay sluttede sig til Veuve Clicquot i 2003 og blev en del af LVMH-familien i 2010.


    Cloudy Bay inkluderer nu også druerne Chardonnay, Pinot Noir og vine lavet efter méthode traditionnelle, ligesom man har fået vinmarker i Central Otago.


    Marlborough 

    Cloudy Bay ejer 163 parceller med vinstokke i Marlborough. Her er jorden perfekt til netop Sauvignon Blanc, tæt på Wairau-floden og med stenet, sandet og drænende jord. Længere syd for floden i de sydlige dale har Pinot Noir- og Chardonnay-vinmarkerne rigtig godt af den tunge, lerbaserede jord i området. Sammen med Marlboroughs maritime klima skaber det optimale forhold.


    Central Otago

    Cloudy Bays to vinmarker i Central Otago har komplementære terroir. Calvert i Bannockburn har leret, siltet jord og blide skråninger, der skaber vine med fine tanniner og en silkeblød tekstur. Northburns mere stenede, glaciale jordbund og ekstreme skråninger skaber vine med struktur og intensitet.

    Om Cloudy Bay

    Udbyttet hos Cloudy Bay er cirka 30% lavere end gennemsnittet i regionen. Hvorfor? Fordi kvaliteten til gengæld bliver højere. Der bruges udelukkende de absolut bedste druer.  I 1983 smagte David Hohnen sin første Marlborough Sauvignon Blanc. De er en oplevelse, mange, der har fået den siden, ikke har glemt, for Sauvignon Blanc kan noget helt særligt i netop Marlborough. Han var fortryllet af den sommerlige og eksotiske drues intensitet og begyndte en rejse for at fange essensen af Marlborough og dele den med verden. Dengang var hvidvin fra New Zealand slet ikke så verdensberømt, som det er tilfældet i dag. Det har Hohnen og mange andre dygtige newzealandske winemakers siden lavet godt og grundigt om på.

    Sammen med winemaker Kevin Judd lancerede han Cloudy Bay i 1985 og opnåede international anerkendelse med Sauvignon Blanc, der satte New Zealand på verdensvinkortet. Cloudy Bay sluttede sig til Veuve Clicquot i 2003 og blev en del af LVMH-familien i 2010.


    Cloudy Bay inkluderer nu også druerne Chardonnay, Pinot Noir og vine lavet efter méthode traditionnelle, ligesom man har fået vinmarker i Central Otago.


    Marlborough 

    Cloudy Bay ejer 163 parceller med vinstokke i Marlborough. Her er jorden perfekt til netop Sauvignon Blanc, tæt på Wairau-floden og med stenet, sandet og drænende jord. Længere syd for floden i de sydlige dale har Pinot Noir- og Chardonnay-vinmarkerne rigtig godt af den tunge, lerbaserede jord i området. Sammen med Marlboroughs maritime klima skaber det optimale forhold.


    Central Otago

    Cloudy Bays to vinmarker i Central Otago har komplementære terroir. Calvert i Bannockburn har leret, siltet jord og blide skråninger, der skaber vine med fine tanniner og en silkeblød tekstur. Northburns mere stenede, glaciale jordbund og ekstreme skråninger skaber vine med struktur og intensitet.

    Varenummer:1034070919

    HJ Hansen Vin
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk