Sidste chance! Februars udsalg til spotpriser 🍷 SPAR op til 35%!

Umbrien

Umbrien kaldes ikke uden grund for Italiens Hjerte, da provinsen ligger centralt placeret og klemt inde mellem tre andre provinser Toscana, Marche og Lazio. Klimatisk er Umbrien meget velegnet til vinavl med milde vintre og varme somre, hvor tempererede vinde ofte blæser, så druerne køles af i den ellers meget varme sol. Jordbunden præges af ler, grus og sand, og overalt er der kalk i undergrunden. 

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Værd at vide om Umbrisk rødvin

Umbrisk rødvin laves primært på Sangiovese, Sagrantino, Cabernet Sauvignon eller Merlot, mens umbrisk hvidvin kan produceres af mange forskellige druetyper som Canaiolo Bianco, Chardonnay, Garganega, Grechetto, Malvasia, Pinot Bianco, Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc, Trebbiano, Verdello, Verdicchio og Vermentino Hvidvinsproduktionen har gennem mange år været betydende i Umbrien – og provinsens mest kendte vin er hvidvinen fra Orvieto, som gennem adskillige år har været regionens flagskib. På rødvinssiden har Umbrien gennem mange år stået i skyggen af den succesrige nabo, Toscana, men bl.a. de to DOCG’ere Montefalco Sagrantino og Torgiano Riserva er nu med til atter at føre områdets fremragende vine frem i offentlighedens søgelys.  

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]