ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Côtes-du-Ventoux

Følger du med i Tour de France? Så kender du nok også bjerget i baggrunden, som har givet navnet til vinområdet. Fremragende vine, som bør være med til at promovere området, på samme måde som cykelsporten gør det.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Glastype
Druesammensætning
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Côtes du Ventoux - vin og Tour de France

    Côtes du Ventoux er en AOC (Appellation d'Origine Contrôlée), en vinregion beliggende i den sydlige Rhônedal i Frankrig. Regionen er kendt for Tour de France, men OGSÅ for at producere rød- rosévin. De røde vine er primært lavet af Grenache, Syrah og Mourvèdre, mens andre druesorter som Carignan og Cinsault også anvendes. Vinene er typisk kendetegnet ved deres fyldige, rige og komplekse smag og aroma, hvor vi finder noter af mørke frugter, krydderier og urter. Côtes du Ventoux AOC blev etableret i 1990 og dækker omkring 5.500 hektar vinmarker.


    Regionen er opkaldt efter Mont Ventoux, et bjerg der ligger i baggrunden af vinmarkerne. Det er også her, Tour de France-feltet slider sig op under sommeren store cykelløb.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]