SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Tamdhu Distillery i Speyside er et fremragende bekendtskab for dig, der er til noget af det bedste sherryfadlagrede whisky, man kan komme i nærheden af. Vand fra floden Spey, malt og sherryfade fra Spanien giver tilsammen whisky i verdensklasse.

Tamdhu Distillery

Pris
Alkohol
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Tamdhu Distillery

Tamdhu Distillery er beliggende i whisky-regionen Speyside i den nordøstlige del af Skotland. Området er berømt for whiskyproduktion takket være de frugtbare dale og floden Spey, der løber igennem området. Destilleriet bruger vand, der løber ud i floden Spey og har gjort det siden grundlæggelsen i 1897.


Tilbage i 1897 modtog Tamdhu Distillery sine første forsendelser af sherryfade fra nogle af de fineste bodegaer i Spanien. I dag lagrer Tamdhu stadig sine whiskyer på de fineste Oloroso-sherryfade fra start til slut. Sherryfadene er helt essentielle for den frugtagtige smag og farvedybde, der kendetegner whiskyerne fra Tamdhu.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]