ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

New Grove Distillery har produceret rom siden 1852 og har udviklet et ry for at producere rom af høj kvalitet, som er værdsat af romentusiaster over hele verden.

New Grove

Pris
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om New Grove

New Grove er fremragende rom produceret på øen Mauritius, der ligger i Det Indiske Ocean. Navnet kommer fra den sukkerplantage, hvor den produceres, som ligger i det centrale højland på øen. New Groves rom er lavet ved hjælp af traditionelle metoder, herunder brug af lokalt dyrkede sukkerrør og lagring af rom på egetræsfade. Her bruges lokalt dyrkede sukkerrør, som høstes og derefter behandles for at udvinde den melasse, der bruges til at skabe rommen. Melassen fermenteres og destilleres derefter ved hjælp af traditionelle teknikker for at producere en blød og meget smagfuld rom, der lagres på egetræsfade for at udvikle sin unikke karakter. De senere år har New Grove vundet større og større popularitet og har fået anerkendelse ved forskellige internationale spirituskonkurrencer.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]