ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

KAH Tequila er en hyldest til ældgamle mexicanske traditioner og tequila fra den absolut øverste hylde.

KAH Tequila

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om KAH Tequila

KAH Tequila er tequila i verdensklasse, som får sit navn fra det gamle maya-ord for "liv". Flasker og logo bruger den klassiske, mexicanske Day of the Dead-billeder og symbolik i deres design.


KAH Tequila produceres i verdens tequilacentrum, Jalisco i Mexico. Den er lavet af 100% blå agave, som er den plante, der bruges til at lave tequila. Agaveplanterne høstes, koges, fermenteres og destilleres derefter for at producere tequilaen. KAH har forskellige typer af tequila, bl.a. Blanco (ulagret), Reposado (lagret i minimum to måneder) og Añejo (lagret i minimum et år). Tequilaen er lagret på egetræsfade, hvilket tilføjer kompleksitet til smagen.


Smagsmæssigt er KAH Tequila kendt for sine robuste og fyldige tequilaer, som kan variere alt efter typen. Blancoen er typisk sprød og levende med den naturlige smag af agave. Reposado imponerer med sin balance mellem agavesødme og egetræspåvirkning, mens Añejo har en dybere, blødere smag med noter af karamel, vanilje og krydderier.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]