STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Franske Grey Goose er et af verdens bedst kendte vodkabrands i high-end-skalaen. Den er da også tidligere blevet kåret som verdens bedste.

Grey Goose

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Grey Goose

Franske Grey Goose er ét af verdens bedst kendte vodkabrands med en original opskrift skabt af François Thibault, der egentlig kom fra cognac-verdenen. Hveden, der bruges til at skabe Grey Goose, dyrkes i franske Picardie. Den destilleres i den nordøstlige del af Paris og sendes derefter til Cognac. Når destillatet er modtaget, blandes det med en blanding af kildevand og flaskevand.


Under destillationsprocessen bruger Grey Goose enzymer til at nedbryde kulhydrater til fermenterbare sukkerarter. Den gærede mæsk destilleres til spiritus ved hjælp af en fem-trins proces. Vandet, der bruges i vodkaen, kommer fra en naturlig kilde 150 meter under blandingsanlægget i Cognac, som er foret med kalksten, der giver kalkrigt kildevand. Dette vand filtreres derefter for at fjerne urenheder og skaber en fremragende vodka.


 Grey Goose blev i 1998 kåret som verdens bedste vodka af Beverage Testing Institute.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]