ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Domaine Faiveley i Bourgogne har i snart 200 år leveret fremragende vine på de klassiske druer for området - nemlig Chardonnay, når vi taler hvidvin, og Pinot Noir, når vi taler om rødvin.

Faiveley

Pris
Serveringsforslag
Underområde
Alkohol
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Faiveley

Det var Pierre Faiveley, der grundlagde Domaine Faiveley i 1825. Han var egentlig skomager, men var meget passioneret omkring vin og slog sig på vinbranchen ved siden af sit virke som skomager. Det gjorde han helt hen til slutningen af 1840’erne, før vinen fik al hans opmærksomhed. Joseph Faiveley arvede vinstokkene fra sin onkel og begyndte fra 1860 at eksportere vinene til Holland og Belgien i bytte for tekstiler. Det gjorde han helt, til han var 90 og tog Domaine Faiveley et skridt videre. I dag er det Erwin og Eve, der leder domainet og har gjort det siden 2005. Winemaker Jérôme Flous holder skarpt øje med druernes modenhedsniveauer og bestemmer det bedste tidspunkt for høsten. Vinene lagres på franske egetræsfade i 12 til 18 måneder i domainets kældre, hvor de nyder godt af naturlige og ensartede temperaturer. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]