ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

En rejse født af passion

Historien bag Everleaf begyndte med ideen om at kombinere naturens vidundere med bartenderens ekspertise. Paul, grundlæggeren af Everleaf, har en baggrund som konservationsbiolog og har brugt mange år på at arbejde direkte med naturen i form af planter mv. Denne unikke forståelse for naturen er hvad gør Everleaf unik i sin skabelse, men også karakter – med en dybde og kompleksitet, der sætter dem i en klasse for sig.

Everleaf Drinks

Pris
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Med udgangspunkt i naturen og mennesker

Everleafs hjerte banker for både planter og mennesker. Pauls tilgang til at lade naturen guide ham i hans valg, har skabt en unik tilgang til udvikling af drikkevarer. Den samme opmærksomhed bruger han til at forstå menneskers smagspræferencer og behov. Resultatet er aperitiffer, der er skabt med en dyb forståelse for både naturens råvarer og menneskenes smagsoplevelser.


Som en erfaren bartender, der har arbejdet med nogle af verdens fineste spiritus, havde Paul en vision: At skabe en alkoholfri aperitif med samme dybde og kompleksitet, som de mest sublimt sammensatte cocktails. Dette har han opnået med Everleaf, ved at kombinere hans passion for naturens vidundere med hans ekspertise indenfor at sammensætte smagsnuancer.

 

Perfektion gennem tid og eksperimenter

Udviklingen af Everleaf har været en rejse, der har taget år. Paul har dykket ned i planteforskning, bæredygtig indsamling, dehydreringsteknikker, maceration og ekstraktionsmetoder for at finde den perfekte kombination af smagsnuancer. Endnu en gang lod han naturen guide sig, da han søgte svar på, hvordan man kunne genskabe alkoholens unikke viskositet i en alkoholfri drik. Resultatet er aperitiffer, der emmer af harmoni og kompleksitet.


Opdag dybde, smag og aroma af den naturlige Verden

Everleaf laver tre forskellige fortryllende aperitiffer:


FOREST: En kompleks og bittersød oplevelse, der fanger skovens duft og atmosfære med bæredygtigt indsamlede botaniske ingredienser som eksotisk safran, vanilje og honningsød appelsinblomst.

MOUNTAIN: En livlig og aromatisk rejse til bjergenes højder med ingredienser som elegant kirsebærblomst, jordbær og bittersød tranebærrose.

MARINE: En forfriskende oplevelse, der drager sanserne ned til Middelhavet, med umami-dyngede tangskove, livlig bergamot og tropisk havtorn.


En ny fortolkning af alkoholfri aperitifs

Everleafs aperitiffer er skabt til at forvandle din drinkoplevelse. De kan nydes som klassiske spritzes ved at blande 1 del Everleaf med 3 dele let tonic over is og garnere efter ønske. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]