ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

El Dorado Rum er kendt for sin rige historie og enestående kvalitet. El Dorado Rum, der er fremstillet i Guyana, er berømt for sin karakteristiske runde og komplekse smag, skabt af regionens fineste sukkerrør. Med en arv, der spænder over århundreder, bliver rommen omhyggeligt destilleret, lagret på egetræsfade og mesterligt blandet.

El Dorado

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om El Dorado

Velkommen til 300 års håndværk, viden og passion for rom i kombination med nutidens teknologi. Rom skabt fokus på de små detaljer og solgt i små partier, som gennem årene har vundet et hav af priser.


Den første fase af romproduktionen begynder med gæringsprocessen, som kan vare op til 26 timer. Den indebærer tilsætning til melassen af gær, som er særligt dyrket under kontrollerede forhold med præcis temperatur og brix (sukkerindhold). Som et resultat omdannes udkrystalliseret sukker til alkohol for at producere en "gærende væske", som konstant overvåges og vedligeholdes inden for specificerede parametre. Det er her, mange af rommen fantastiske smage udvikler sig. Når den når omkring 7% alkohol, er den klar til destillation.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]