SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Casa Don Ramon er en anerkendt mexicansk spiritusproducent med base i Jalisco-regionen med stor ekspertise i fremstillingen af førsteklasses tequila og mezcal med fokus på autenticitet, historie og de bedste råvarer.

Casa Don Ramon

Pris
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Casa Don Ramon

Mexicanske Casa Don Ramón har stor ekspertise i produktion af tequila og mezcal af fremragende kvalitet. Virksomheden ligger i Jalisco-regionen, og overholder strenge regler, hvor kun specifikke områder er godkendt til produktion. Jalisco har en unik position blandt disse regioner, da den omfatter byen Santiago De Tequila, der betragtes som tequilaens fødested og er gennemsyret af stolte traditioner. Desuden kan regionen prale af usædvanligt frugtbar vulkansk jord, som er perfekt til at dyrke den blå agaveplante, den essentielle ingrediens i tequila.


Don Ramóns tequilaer er omhyggeligt fremstillet af 100 % blå agave, uden tilsætning af smag eller neutral spiritus. Derfor er de indbegrebet af nogle af de fineste og mest traditionelle eksempler på tequila-håndværk i topklasse.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]