ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Finger Lakes

Vi byder dig velkommen til smukke, smukke Finger Lakes i staten New York i det nordøstlige USA, hvor nogle af det store lands allerbedste hvidvine kommer fra. Vine, der bliver serveret på de bedste restauranter i New York og Los Angeles.

Pris
Serveringsforslag
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Finger Lakes?

    Vinregionen Finger Lakes ligger i staten New York og er opkaldt efter en række ​​lange, smalle søer, der blev dannet af gletsjere for millioner af år siden. Regionen er primært kendt for sin produktion af koldklima-vine, især Riesling og andre aromatiske hvidvine, samt Cabernet Franc, Pinot Noir og andre røde varianter.


    Vinregionen Finger Lakes har en lang historie med vinfremstilling, der går tilbage til det 19. århundrede, hvor tyske og schweiziske immigranter skabte vinmarker i området. I dag er der over 100 vingårde i regionen, lige fra små, familieejede producenter til større, mere etablerede producenter.


    Finger Lakes-regionen er kendt for sit karakteristiske terroir, som er påvirket af søerne og regionens kølige, kontinentale klima. Søerne hjælper med at moderere temperaturerne, giver en længere vækstsæson og beskytter vinstokkene mod tidlig frost. Regionens jordbund er primært skifer og kalksten, som er velegnede til at producere vine af høj kvalitet med god syre og mineralitet.


    Ud over vinproduktion er Finger Lakes-regionen et populært turistmål, kendt for sin naturlige skønhed, mange aktiviteter og gastronomi.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]