Vinspecialisten Svendborg
Korsgade 7
5700 Svendborg
62212211
Åbningstider: Mandag - torsdag: Kl. 10.00 - 17.30
Fredag: Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 14.00Om Vinspecialisten Svendborg
For os er din oplevelse vigtig. Du vil altid møde et smilende og fagligt stærkt personale, som står klar med gode råd og god service.


Vinspecialisten i Svendborg
I butikken kan du til dagligt møde Anja og Simon. Anja har mange års erfaring fra restaurantbranchen i Norge. Her har hun samtidig uddannet sig til Sommelier på den Norske Sommelier-uddannelse i Oslo.  Anja elsker at fordybe sig i vinen og kan med sikkerhed finde noget meget spændende til dig. Simon har 12 års erfaring fra vinhandel rundt omkring på Fyn. Udover at holder styr på driften og erhvervskunder, elsker Simon også øl- og spiritushylden og kan med sikkerhed finde det, du søger - eller endda måske overraske dig.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Butikken er fyldt med vin, spiritus, delikatesser, kaffe og chokolade – kort sagt alt det, der gør dig glad. Vinspecialisten Svendborg ligger på Sydfyn, et mekka for gode delikatesser, øl og drikkevarer. Vi slår et stort slag for det lokale og sælger f.eks. kun øl brygget på Sydfyn. Vinsortimentet er altid opdateret, så du kan finde noget nyt næsten hver gang, du kommer i butikken. Spiritusafdelingen er et spændende sted at udforske, især vores gin-afdeling med mere end 70 forskellige gin. Vi elsker at afholde smagninger og har i løbet af året mange spændende aftener i butikken eller på én af de lokale restauranter. Derudover kommer vi også meget gerne hjem i privaten eller ud på virksomheden og holder en smagning. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores smagninger eller hold øje med vores Facebookside, hvor vi holder dig opdateret med kommende arrangementer og gode tilbud.