Vinspecialisten Silkeborg, Vestergade 23
Vestergade 23
8600 Silkeborg
86828941
Åbningstider: Mandag - tirsdag: Kl. 10.00 - 17.30
Onsdag - fredag: Kl. 12.00 - 17.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 14.00


Om Vinspecialisten Silkeborg
Ludovic Riauté: ”Der findes gode vine i hele verden. Man bliver klogere hver eneste dag og bliver aldrig færdig med at lære om vine.”


Vinspecialisten i Silkeborg
Ludovic Riauté er uddannet sommelier i Frankrig, hvor han har arbejdet som privat sommelier. Efter karrieren i det store vinland, tog han til Miami for at arbejde som sommelier på et krydstogt. I 1998 tog han til Danmark, hvor han fik arbejde som restaurantchef/sommelier på restaurant Karoline Amalie i Silkeborg. Efter fem år og to nomineringer som bedste sommelier i Danmark, gik turen til Norge. Men Danmark kaldte hurtigt igen. Vinbranchen er Ludovics store passion, så da han i 2013 fik et tilbuddet om at blive ejer af Vinspecialisten i Silkeborg, slog han til med det samme.


Tag et kig ind i butikken
Hyggelig butik med god stemning, duft af kaffe, the og krydderier og et kæmpe udvalg af diverse specialiteter.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Vi har et stort sortiment af vine fra mange forskellige lande. Ludovic har en forkærlighed for de franske vine, grundet hans franske rødder - og det kan mærkes i butikken. Derudover har Vinspecialisten Silkebog et stort sortiment af gin, rom, whisky mm. Ludovic har også en stor interesse og viden inden for økologiske/biodynamiske og naturlige vine, som også er godt repræsenteret. Butikken importerer egne specialiteter, og er eneforhandlere af forskellige te-varianter i Danmark. Ludovic er også importør for hele Skandinavien af vindufte – et godt redskab for at lære at genkende de forskellige dufte som findes i vine. Derudover er Vinspecialisten Silkeborg også meget entusiastisk omkring brugen af vinglas fra østrigske Riedel. Udover de mange glasseminarer, som bliver afholdt i vores egen kælder under det gamle rådhus, har butikken en flot udstilling af Riedel-glas i butikken.