Vinspecialisten Middelfart
Østergade 7
5500 Middelfart
64412206
Åbningstider: Mandag - torsdag: Kl. 09.30 - 17.30
Fredag: Kl. 09.30 - 18.00
Lørdag: Kl. 09.30 - 14.00

Store bededag fredag den 8. maj - Lukket
Kristi himmelfartsdag torsdag den 21. maj - Lukket
Pinse søndag den 31. maj - Lukket
Grundlovsdag Fredag den 5. juni - LukketOm Vinspecialisten Middelfart
Dennis Espersen har arbejdet med vin siden 1988. Dennis arbejdede som tjener, inden han overtog forretningen i 2001.


Vinspecialisten i Middelfart
Passion for vin! Butikken er ejet af Dennis Espersen, som overtog butikken i 2001. Dennis har interesseret sig for vin og spiritus i over 30 år, og har derfor gjort sin store passion for vin til sin levevej. Vinspecialisten i Middelfart er en livstilsbutik, som Dennis selv kalder den. Privatkunderne i butikken kommer fra hele området omkring Middelfart, og butikken leverer også mange firmagaver, julegaver, bryllupsgaver, fødselsdagsgaver og gaver til receptioner. Alle, både private og firmaer, får råd og vejledning til sammensætningen af den perfekte gave, som selvfølgelig pakkes lækkert ind.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Butikken byder på et kæmpe udvalg på mellem 400 og 500 vine fra H.J. Hansen Vin, vinglas fra Riedel, masser af luksusspiritus, populære chokolader, lakrids, kaffe, te og mange andre stærke mærker. Der er masser af lækkerier, som du f.eks. kan bruge til gavekurve, gingaver eller andre spændende gaveideer. Med butikkens brede sortiment af hvidvine, rødvine, rosévine, hedvine og mousserende vine fra næsten alle verdenshjørner, og med den optimale vejledning og information om varerne, kan du være sikker på at forlade butikken glad og tilfreds.