Vinspecialisten Fredericia
Danmarksgade 15A
7000 Fredericia
2121 7339
Åbningstider: Mandag - torsdag: Kl. 10.00 – 17.30
Fredag: Kl 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 14.00Om Vinspecialisten Fredericia
Helle og Kim Svaneborg Pedersen har været sammen i kæden i mere end 10 år - Helle kan endog snart fejre 25 år som Vinspecialist.


Vinspecialisten i Fredericia
Helle er uddannet både kok og tjener og har arbejdet i fagene både i ud- og indland. Det var her at interessen for vin blev vakt og hun startede derfor som Vinspecialist i Middelfart. I 2009 startede hun op i Kolding sammen med Kim, og kort efter fulgte åbningen i Vejle og i 2012 overtagelsen af Vinspecialisten Fredericia. I dag er indsatsen koncentreret i Fredericia, da Helle gerne vil være tættere på kunderne.


Tag et kig ind i butikken
Service er en vigtig del af butikkens image. Du møder kun faguddannet personale, der møder dig i øjenhøjde med gode råd om butikkens mange produkter.  
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Når man træder ind i butikken, mærker man straks at der lægges vægt på kvalitet. Et stort vinsortiment og spiritusudvalg er bærende for butikken sammen med glas og karafler fra Riedel, som præger endevæggen i butikken. Ingen drikke uden tilbehør, og derfor har Vinspecialisten også et rigt sortiment af luksuschokolade, lakrids og delikatesser, som flittigt benyttes i de mange vingaver, kunderne kan vælge i butikken.

Vinspecialisten Fredericia har hurtigt udviklet sig til byens førende vinhandler og sætter sit store præg på aktiviteterne i byen. Samtidig bliver der tid til en række aktiviteter både i og udenfor butikken. I 2014 flyttede butikken til sin nuværende placering i Danmarksgade, da der var et stort behov for større lokaler. Vinspecialisten Fredericia lægger også hus til en af landets største Sélection Vinklubber, hvor medlemmer mødes en gang om måneden for at høre om og smage på livets mange glæder.