SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Engenhos do Norte er et vigtigt og levende vidnesbyrd om sukkerproduktionens glorværdige fortid på Madeira, som går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Og så er det selvfølgelig ikke mindst fremragende rom.

Engenhos do Norte

Pris
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Engenhos do Norte

På Madeiras nordkyst, nærmere bestemt i den lille landsby Porto da Cruz, ligger Engenhos do Norte. Øen var i århundreder den mest berømte sukkerproducent i verden - netop på et tidspunkt, hvor sukker var meget mere værdifuldt, end det er i dag. Så meget endda, at europæerne kaldte sukker for ”Det hvide guld" og brugte det i madlavning, slik og endda som dekorationer.


Porto da Cruz-møllen er en af tre gamle møller, der stadig bruges på Madeira. Den blev bygget i 1927 og er den eneste i Europa, der bruger damp som drivkraft. Blandt andet udstyr fra dengang bruges en brændefyret kedel, bygget af Jones Burton & Comp. fra Liverpool og adskillige kobberkar, der oprindelig blev brugt til fremstilling af honning. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]