ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Domaine de la Garenne ligger i landsbyen Verdigny, en af de ældste vinproducerende byer i Sancerre, lige i hjertet af Loire-distriktet. Her skaber Fabienne og Benoit Godon særdeles indbydende vine. Huset ligger faktisk midt i Sancerre og byder på rød-, hvid- og rosévine, der såvel nydes af de lokale som af restauratører og andre professionelle i området. Huset råder over 10 ha vinmarker, der er beplantet med 25% Pinot Noir og 75% Sauvignon Blanc af en relativ høj gennemsnitsalder. Kombinationen af det kølige klima, den helt perfekte beliggenhed af markerne på sydvendte skråninger og en gruset overfladejord med en undergrund af ler og kridtjord, skaber de optimale vækstbetingelser for Sauvignon Blanc-druen. Det var Jean-Louis Reverdy, der i 1820 kunne høste de første druer på Domaine de la Garenne i det, der mestendels har været en familieejet affære. Siden 1960'erne har man løbende moderniseret produktionen. I dag råder man over 12 hektarer i Sancerre. Husets hvidvine er på Sauvignon Blanc, mens rød- og rosévinene er på Pinot Noir.

Domaine de la Garenne

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Årgang
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine de la Garenne

Fantastisk friskhed fra Frankrig. Domaine de la Garenne ledes af Bernard Noël Reverdy, der sammen med sin familie tager sig af alle opgaver lige fra pasning af vinstokkene i marken til vinificering, lagring og tapning af vinen. Uden tvivl er dette stærkt medvirkende til den konstante og tårnhøje kvalitet, som domainet er kendt og respekteret for.

Domaine de la Garenne producerer en hvid Sancerre, der med sin friskhed og duft af æble, stikkelsbær og lime er en meget klassisk Sancerre. Endvidere fremstilles der meget begrænsede mængder rosé- og rødvin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]