ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Domaine Bernard Moreau producerer kun omkring 50.000 flasker årligt, men er til gengæld knivskarpe når det gælder smag og kvalitet. Alex Moreau, der er fjerde generation af familieforetagendet, får en stor del af æren for sin værdisætning af ren smag og optimale forhold.

Domaine Bernard Moreau

Pris
Serveringsforslag
Type
Alkohol
Anmeldelser
Fine Wine
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Bernard Moreau

Huset, der ligger i Chassagne-Montrachet, hører absolut blandt de mindre ejendomme i Bourgogne. De kun 9 ha vinmarker, man har til rådighed, giver en årlig produktion på 50.000 flasker. Ejendommen ledes i dag af Alex Moreau, fjerde generation i familiefirmaet og vinuddannet i både Australien og New Zealand.


Alex Moreau lægger stor vægt på, at jorden og omgivelserne taler deres eget sprog i vinene, så han prøver så vidt muligt at dæmpe brugen af nye fade. Dette medfører, at cirka 30% af gæringen foregår på ståltanke ved en temperatur lige under 20 grader. Den lave temperatur er med til at forlænge gæringen, hvilket trækker flere naturlige aromaer ud af druerne, som således ikke dæmpes eller ligefrem overdøves af for voldsom anvendelse af egetræsfad. Husets stil er meget autentiske frugtrige vine, der allerede er meget åbne og tilgængelige i en forholdsvis ung alder.


Saint-Aubin ligger i baglandet til de kendte hvidvinsområder Puligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet. Klimaet i Saint-Aubin er relativt køligt, og årgangens beskaffenhed er af meget stor betydning, da selv små temperaturvariationer i dette kølige område gør forskellen mellem en varm og en kold årgang. De hvide vine kan, når de er bedst, minde om vinene fra Chassagne- og Puligny-Montrachet og det til en helt anden pris.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]