ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Winetribe smagekasse

Blindsmagning

Gennem blindsmagning bliver man udfordret på en helt anden måde gennem smag, da man ikke kender til vinens identitet. Opdag hvad blindsmagning kan, og opdag nye vine. Du kan efterfølgende finde ud af, hvilke vine du har smagt på gennem Winetribes app her.

Smagekassen indeholder 5 x 10 cl. kvalitetsvin i tube, 3 tuber er med rødvin og 2 tuber er med hvidvin. Vinene kan holde sig i 2 måneder og indholdet er beregnet til 1 person.

Hvis du er medlem af Seléction får du smagekassen til 399,-.

Er du ikke medlem endnu, så tilmeld dig her


Hvorfor prøve Winetribe?

Den mest reelle tilgang til at bedømme vin er ved at smage den uden at kende dens identitet. Når du vælger Winetribe, holdes det skjult. Vinen omflasket i et lukket miljø, hvor vinen ikke bliver eksponeret for ilt. På den måde bevarer den sin fulde smagsprofil. En oplagt måde at blindsmage vine på. Kassen indeholder både rød- og hvidvin.

Selvom vinene har en holdbarhed på minimum to måneder, når du modtager kassen, har vinene bedst af at blive opbevaret køligt og uden direkte sollys. Et helt almindeligt køleskab kan fint fungere til opbevaring, hvis du ikke har et vinkøleskab. Holdbarhedsdatoen løber til og med 31. juli.

Lyt med mens du smager

Blindsmagning skal være sjovt - derfor har Jonas Landin og René Langdahl lavet en podcast, som du kan lytte med på når du blindsmager dine vine fra Winetribe. De blindsmager nemlig på de samme.


Drik med Riedel glas

Tager du vin en smule seriøst, er det et must, at du har gjort en lille smule ud af at drikke af glas, der passer til. Vin kan nemlig smage meget bedre eller meget værre - alt efter om du drikker af et glas, der fremhæver vinens eller cocktailens bedste sider eller modarbejder dem.


Efter du har blindsmagt!

Når du har smagt på alle 5 vine, kan du finde afsløringen af dem på Winetribes app. Du kan også hurtigt finde de vine, som du har smag på lige her!

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]