Brand image

Solbær Likør

En god solbærlikør er en fremragende tilføjelse til enhver bar eller køkken. Den kan drikkes, som den er, bruges i cocktails, madlavning eller hældes over desserter for at tilføje et ekstra pift. Du kan endda laves din egen.

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:
  1. Hvordan laver man solbærlikør?

   Solbærlikør laves ved at tilsætte solbær eller solbærjuice i alkohol. Det er typisk en neutral spiritus som vodka, som så får selskab af sukker eller sødestoffer. Den resulterende likør smager tydeligt af solbær, gerne i en flot balance mellem sødme og syrlighed.


   Solbærlikør kan nydes på forskellige måder. Den serveres oftest som aperitif eller digestif, enten afkølet eller over is. Det er dog også oplagt at bruge likøren som en nøgleingrediens i cocktails, hvor den tilføjer en levende smag og solbær. Endelig kan solbærlikør bruges kulinarisk, f.eks. ved at dryppe likør over desserter eller endda bruge den i saucer eller i bagværk.

  2. Hvilke cocktails kan man lave med solbærlikør?

   Solbærlikør egner sig godt til en bred vifte af cocktails. Nogle af de populære er f.eks. en Bramble, som kombinerer solbærlikør med gin, citronsaft og sirup. Men bare slå dig løs. Likøren kan også bruges til at skabe dine egne, unikke cocktails ved at blande den med anden spiritus eller juice.

  3. Opskrift på solbærlikør

   Kan man lave sin egen solbærlikør derhjemme? Ja, sagtens. Du kan kombinere friske solbær eller solbærjuice med eksempelvis vodka og sukker. Blandingen efterlades derefter til at trække i en periode, gerne flere uger eller måneder, før den sigtes eller filtreres. Hjemmelavet solbærlikør giver mulighed for, at du kan tilpasse til din smag og eksperimentere med smags- og sødmeniveauer.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]