Brand image

Rutherford

Rutherford er ét af de berømte, amerikanske underområder i endnu mere berømte Napa Valley. Her finder du nogle af de absolut bedste vine, hele USA har at byde på.

Pris
Serveringsforslag
Anmeldelser

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Rutherford kendt for?

    Cabernet Sauvignon har det rigtig godt i Rutherford. Vinene får et lidt frugtagtigt, sødmefuld, røget, læderagtigt og unikt "støvet" udtryk, som Rutherford er berømt for. Her vokser dog også andre Bordeaux-druer som Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Men det er ikke alt.


    Herfra kommer også nogle virkelig komplekse Sauvignon Blanc-vine og endnu sjældnere Sauvignon Gris. Den vulkansk-baserede jord giver hvidvinene en tydelig skiferlignende tekstur. Endelig kan man også finde dessertvine skabt på Muscat.

  2. Rutherford dust

    Omkring høsttid er alles biler omkring vinmarkerne dækket af et fint lag støv. Det er formentlig irriterende, hvis du mest går op i din bil. Men vinfolk elsker det. Det er Rutherford-støv, som området er kendt for. Man ved faktisk ikke, som støvet samler sig på druerne, kommer ned i gæringstankene og giver vinene en "støvet" karakter, men det er ikke desto mindre et kendetegn for Rutherford og et højdepunkt for hele Napa Valley.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]