Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Brand image

Det var Michelle og Jean-Michel Masson, der skabte Domaine Masson-Blondelet i 1975 og har skabt Pouilly-Fumé og Sancerre lige siden. Begge kom fra vinfamilier i Loire. I 1980 byggede de en nedgravet kælder i tre niveauer for at kunne udnytte tyngdekraften i arbejdet i hjertet af landsbyen Pouilly. I 2000 sluttede deres to børn Mélanie og Pierre-François sig til virksomheden. De 21 hektarer vinstokke består af Sauvignon Blanc og Pinot Noir på skråninger, der vender mod syd/sydøst i et fantastisk terroir, hvor et ideelt mikroklima er skabt af Loire-floden. På dette sted er floden klassificeret som et naturreservat.

Domaine Masson Blondelet

Pris
0
Serveringsforslag
0
Årgang
0
Alkohol
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

16 hektarer strækker domainet sig over, og de er opdelt i hele 40 parceller. Det er et klart plus, når dårligt vejr rammer markerne. Det rammer nemlig meget sjældent alle parceller på samme tid. Det gør ikke arbejdet i vinmarkerne lettere, til gengæld.... Tre grundlæggende jordtyper findes i Pouilly-Fume: Kimmeridgian Merl, Flint og Kalksten. Fordi hver af domænets vinmarker ligger på én af ​​disse jordtyper, vinificerer og aftapper Masson-Blondelet hver vingård separat (Les Angelots, Villa Paulis og Les Pierres de Pierre for Pouilly-Fumé og Thauvenay for Sancerre).