STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Mousserende rosévin

Om du skal holde havefest, reception eller bare vil have benene op på terrassen er mousserende rosé et virkelig lækkert, sommerligt og forfriskende valg. Og det er bare svært rigtigt at være sur, når man står med de lyserøde bobler i hånden.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hvad er en mousserende rosévin?

Mousserende rosévin er lige præcis, hvad det lyder som: Rosévin vin fyldt med bobler. Vine, der produceres over hele verden i en lang række forskellige regioner og stilarter. De fleste af de populære stilarter af mousserende vine, du kender i forvejen – såsom champagne, cava osv. - er også tilgængelige i rosé-versioner.


Er mousserende rosévin sødt?

Man skal altid passe på med at generalisere, men typisk er mousserende roséer let søde og friske. Måske endda lidt cremede med smag og aroma af roser og hindbær. En perfekt vin til fest og glade dage.


Hvad drikker man til mousserende rosévin?

Vine, som har lidt syre, gør dem i stand til at skære igennem fede saucer supplere lettere retter som friske salater, sushi, bløde oste og skaldyr. Boblerne balancerer yderligere madens fede indtryk.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]