SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Vouvray

Den anerkendte vinkritiker Jancis Robinson har udtalt, at "Vouvray is Chenin Blanc, and to a certain extent, Chenin Blanc is Vouvray". Find din Vouvray lige her.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Vouvray?

    Vouvray er hvidvin lavet på druen Chenin Blanc, der vokser langs bredden af ​​Loire-floden i Touraine-distriktet i Frankrig. Vinene spænder i vidt fra tørre til sødmefulde og mousserende. Uanset hvilken stil, du drikker, er Vouvray kendt og elsket for sine lækre blomsteraromaer og karakteristiske smag, der virkelig rammer mange lige i hjertet. 

  2. Hvordan smager Vouvray?

    Vouvray varierer i farve fra smuk korngylden hele vejen til dyb gylden. Aromaen har en vis intensitet med smag af pære, kaprifolier, kvæder og æbler. Du kan også forvente mere subtile hint af ingefær og bivoks, som kan give minder om ​​ædelråd – eller botrytis. Vinene går fra magre og tørre til mineralske, frugtige og saftigt søde.

  3. Kan man gemme Vouvray?

    Ja, de bedste Vouvray-producenter skaber vine med et så højt syreniveau, at de er kendt for at lagres fremragende - endda årtier. De fleste Vouvray-vine bør dog drikkes inden fem år.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]