SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Video

Dyk ned i vinens og spiritussens verden! Her kan du lade dig inspirere og blive klogere på alt mellem himmel og jord, når eksperterne deler ud af deres viden.


Festkassen


Festkassen

Skal der være fest, så lad der være fest! Der skal noget særligt i glassene!

Festkassen indeholder:


Prunotto-kassen

I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini – en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse, familieejede vinhuse i hele verden. Det bliver ikke meget større end det her.

Kassen indeholder:

Dolcetto d’Alba, D.O.C., Prunotto Estate

2019 Roero Arneis, D.O.C.G., Prunotto EstatePrunotto-kassen


Italienske Marchesi Antinori er 26 generationers vinhistorie i absolut verdensklasse. 630 år er svært at forstå, når det handler om én og samme familie af vinproducenter, men Antinori kan spore sin historie helt tilbage til 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i ’Arte Fiorentina dei Vinattieri’, vinmagernes orden i Firenze. I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini – en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse, familieejede vinhuse i hele verden. Det bliver ikke meget større end det her.

Kassen indeholder:

Dolcetto d’Alba, D.O.C., Prunotto Estate

2019 Roero Arneis, D.O.C.G., Prunotto Estate


Villa Antinori kassen


Villa Antinori kassen


Den spanske Luksus kassen


Den spansk luksus kasse

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]