SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Barbaresco

Hvis Barolo er ”Kongen” af Piemonte, er Barbaresco dronningen. Det er samtidig navnet på den by, hvor den fremstilles. Selve området ligger øst for Alba, hvor Barolo ligger syd for. Både Barolo og Barbaresco laves på Nebbiolo-druen, men Barbaresco er typisk lidt mere blød og rund og lidt lettere end en klassisk Barolo. Piemonte har i mange, mange år været kendt for kvaliteten på sine Nebbiolo-druer. 

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Lagerstatus

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Barbaresco på tilbud

  Det mest smager bedre på tilbud, og Barbaresco er ingen undtagelse. Du sparer 5% på tusindvis af varer som medlem af Sélection Vinklub. Det er gratis, og du kan altid bare melde dig ud igen.

 2. Hvad er forskellen på Barolo og Barbaresco?

  Den største forskel mellem Barolo og Barbaresco er jorden. Barbarescos jord har flere næringsstoffer i sig. Det gør, at vinene ikke udviser så så mange tanniner som Barolo. Begge vine har dog gerne en smuk aroma med indtryk som roser, parfume og kirsebærsauce. Det vil ofte være tanninerne, der virkelig adskiller de to. En Barbaresco skal samtidig være på mindst 12% - den er dog oftest over 13%. Samtidig skal den lagres i minimum 26 måneder, hvoraf de ni skal være på egetræ. Skal det være en Riserva, skal den lagre i hele 50 måneder. 

 3. Hvilken drue bruger man til Barbaresco?

  Barbaresco bliver lavet af Nebbiolo-druen, en af ​​Italiens ædle, oprindelige sorter.

 4. Hvad spiser man til Barbaresco?

  Du får både mad og vin helt op at ringe, hvis du drikker din Barbaresco med italienske retter som risotto og lagrede, klassiske italienske oste.

 5. Hvor ligger Barbaresco?

  Barbaresco ligger i bakkerne i Langhe med en betagende smuk udsigt over bølgende vinmarker, små, charmerende landsbyer og uforglemmelige smagsoplevelser af både mad og vin.

 6. Kan man gemme Barbaresco?

  Ja, bestemt. Selvom Barbaresco-vine også er dejlige som unge, træder potentialet virkelig frem med alderen. Dens strukturerede tanniner og komplekse smag gør Barbaresco til en virkelig god gemme-vin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]