STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Valpolicella

Lad os transportere dig til Norditalien! Valpolicella er hjem for Amarone. Det er i sig selv nok til en plads i enhver vinelskers hjerte, men området kan endnu mere. Du finder også krydrede Valpolicella Ripasso, sødmefulde Recioto og den elskede og livlige Valpolicella. Vinene bliver skabt med stor kærlighed, omhu og ekspertise - og det kan du smage i vores Valpolicella-vine.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 20 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvor ligger Valpolicella?

    Valpolicella ligger ved foden af alperne i den norditalienske region Veneto nær byen Verona. Den er primært lavet af Corvina-druen, sammen med mindre mængder Rondinella og Molinara. Jordbunden er primært kalksten og lerjord. Druen Rondinella skal fylde mellem 5-30% af blendet og bidrager med fyldige, blomstrede noter. Molinara bibringer en smule syre og bruges i mindre målestok.

  2. Hvordan smager Valpolicella?

    Valpolicella og Ripasso bør drikkes inden de bliver fem år gamle. Den livlige Valpolicella med hint af forfriskende kirsebær og aromatiske ud bør også køles en smule ned. Det gælder ikke for Ripasso, som byder på en smuk, rubinrød farve, en skøn, krydret aroma og snert af sort peber og en smule sødmefulde kirsebær.

  3. Hvad er Amarone della Valpolicella?

    Amarone della Valpolicella er den mest kendte Valpolicella-stil. Den fremstilles ved at tørre druerne i flere måneder før gæring. Denne proces koncentrerer både smag og sukkerindhold i druerne, hvilket resulterer i en herligt kompleks og fyldig vin med noter af tørret frugt og chokolade, som vi ikke er ene om at holde virkelig meget af.

  4. Hvad spiser man til Valpolicella?

    Valpolicella passer godt til en flere forskellige retter. Vi drikker Valpolicella til grillet kød, klassiske italienske pastaretter og lagrede oste. Mange italienere bruger også Valpolicella i selve maden - især i risotto- og pastaretter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]